Logo

Anne-Mieke web

Anne-Mieke

De kracht van organisaties is opgebouwd uit de kracht van de personen binnen die organisatie. Een goed functionerende organisatie heeft daarbij uiteraard de structuur, de processen en alle andere randvoorwaarden goed georganiseerd en op orde. Maar het begint en eindigt bij de mensen. De passie in mijn werk richt zich dan ook op de mensen en de wijze waarop de mensen binnen en tussen organisaties met elkaar samenwerken.

Meer en meer richt ik mij op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap op individueel niveau en leiderschapsontwikkeling op organisatieniveau. Het Double Healix model is een belangrijk onderdeel in de basis van mijn aanpak. Volgens mijn overtuiging is het heel goed mogelijk om met compassie en oog voor elkaar samen te werken aan gedeelde doelen, aan het verwezenlijken van een gezamenlijke visie en professioneel de benodigde resultaten te behalen.

Ik adviseer, train en coach met veel plezier zowel binnen de publieke sector als bij commerciële bedrijven. De kennis van beide sectoren helpt mij bij beide sectoren mijn werk goed te doen en dus van toegevoegde waarde te zijn voor mijn verschillende opdrachtgevers. Betrokken bij de organisaties en de mensen werk ik op een resultaatgerichte manier aan uiteenlopende projecten. Zo ben ik werkzaam als coördinator van een interdepartementaal samenwerkingsproject, ontwikkel ik een grootschalig management development traject voor een commerciële opdrachtgever en begeleid ik een management team in hun verdere professionalisering en teamontwikkeling.

 

        Mijn specialiteiten

  • Leiderschap
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • Procesbegeleiding
  • Coaching van personen, teams en organisaties

 

Neem contact met mij op
emaillinkedintelefoontel

Facebook

Twitter