Logo

Goed om te weten:

vrijdag 14 maart 2013

Onze nieuwe associate: Eveline van der Grift


Eveline is een ervaren adviseur, programma- en projectmanager die haar tijd verdeelt tussen Frankrijk en Nederland. In Frankrijk heeft ze een eigen bedrijf op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In Nederland werkt ze als freelance organisatieadviseur en interim manager voor allerlei verschillende opdrachtgevers, zowel in het bedrijfsleven als voor de overheid.

Organisatieverandering, personeelsbeleid en digitalisering zijn de rode draden in haar loopbaan. In verschillende functies heeft ze werkprocessen (her)ontworpen ten behoeve van reorganisaties en de invoering van ICT. Zij heeft ruime ervaring met management en het begeleiden van veranderingsprocessen. In haar manier van werken combineert ze koersvastheid en doorzettingsvermogen met geduld en weet als geen ander bruggen te slaan tussen visievormers en uitvoerders. Eveline….zelf aan het woord.

Het associateschap is onderdeel van het bedrijfsmodel Public Partners, een netwerkorganisatie met een vaste kern die bestaat uit de 2 vennoten, de office manager en 10 adviseurs. De meeste adviseurs zijn als zelfstandig ondernemer bij Public Partners aangesloten. Dit zijn onze associates. Daarnaast werken wij samen met ZZP’ers en enkele collega bureaus. Al onze mensen aan het woord.

 

 

 


 

 

Facebook

Twitter