Logo

Leergang Procesregie

Hoe pak je complexe maatschappelijke problemen aan? Waar begin je, als nog niet duidelijk is wat er precies aan de hand is? Wat wordt je doel, als betrokkenen het niet eens zijn over de oplossing, of als zij tegengestelde belangen hebben? Waar zit je regie, je grip en je vermogen om te sturen, terwijl je afhankelijk bent van deelnemers waarover je geen zeggenschap hebt?

De leergang Procesregie richt zich op de kwaliteit van het proces rondom complexe vraagstukken. U leert wanneer procesbenadering belangrijk is voor een goede uitkomst en aan welke criteria een goed ingericht proces voldoet. Hoe u partijen kunt betrekken bij het proces en hoe u hen kunt verbinden aan het resultaat. U krijgt theorie en tools aangereikt en leert daar mee werken. Daarnaast worden vaardigheden die van belang zijn om in complexe processen adequaat te kunnen handelen praktisch geoefend.

De leergang Procesregie is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij complexe, bestuurlijke processen binnen de publieke sector.

Download de flyer "Leergang Procesmanagement" Flyer Leergang Procesregie

Facebook

Twitter