Logo

Marion web

Marion

Het ondersteunen van mensen zodat ze (nog) beter hun werk kunnen doen. En bij voorkeur in een organisatie met passie voor een betere samenleving. Bij Public Partners ben ik dan ook helemaal op mijn plaats.

Ik ben opgegroeid bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Na vele leuke jaren heb ik afscheid genomen van het departement om op tijdelijke basis als secretaris te werken voor projecten en programma's zoals XPIN, Andere Overheid en Gewoon Doen. Projecten en programma's waarin niet de overheid maar de samenleving centraal staat. Mijn laatste baan bij de overheid was die van adviseur communicatie bij Het Buitenhuis, een onderdeel van De Werkmaatschappij. Daarna ben ik de samenleving zelf gaan ontdekken door te reizen door Latijns-Amerika, Nieuw-Zeeland en Australiƫ.

Al mijn ervaring uit werken en reizen breng ik in bij Public Partners. Ik organiseer de zaken op kantoor en ga de communicatie op poten zetten. In 2013 bestaat Public Partners 5 jaar en dat mag gevierd worden. Met zoveel mogelijk mensen, maar wel vanuit de inhoud en gericht op een betere samenleving. U bent van harte welkom!

      

 

Neem contact met mij op
emaillinkedintelefoontel

Facebook

Twitter