Logo

Programma Carrièremanagement voor Wethouders: van rol naar Personal Branding

De wethouder van nu vervult niet zomaar een functie of een rol. Door de ontwikkelingen in de samenleving en de rol die de media daarin speelt wordt van de wethouder van nu eigenlijk een nieuwe attitude gevraagd. Er wordt op u een groot beroep gedaan waardoor er geen of weinig tijd is aandacht te besteden aan uw carrière, laat staan stil te staan bij een periode na het wethouderschap. De ervaring leert dat een wethouder in een gat kan vallen als zijn wethouderschap ophoudt.

In het programma Carriéremanagement voor Wethouders: van rol naar Personal Branding leert u een nieuwe houding aan te nemen waarbij u zich bewust bent van uw toegevoegde waarde, de wijze waarop uw omgeving daarop reageert en hoe u op authentieke wijze sturing kan geven aan uzelf en uw positionering en profilering. Dit stelt hoge eisen aan uw flexibiliteit en het legt een koppeling met uw visie op persoonlijk leiderschap. Kunt u antwoord geven op de vraag" Wat is mijn Unique Selling Point? Wat is mijn Personal Brand?

Het programma wordt georganiseerd in samenwerking met de Wethoudersvereniging.

Data:
Het programma omvat 5 hele dagen en 3 individuele sessies. De startbijeenkomst is op 31 oktober 2014. De overige data en de locatie worden vastgelegd in overleg met de deelnemers.

Begeleiding: Rens Mensink, organisatieadviseur en career consultant.

Voor meer informatie en/of inschrijving: info@publicpartners of rechtstreeks met Rens, 06-10039436.
 

pdf-icon Flyer Programma carriëremanagement voor Wethouder
 

Facebook

Twitter