Logo

Public Partners Executive Career Management

Public Partners en Erwin van Baarle ontwikkelden samen het traject Public Partners Executive Career Management. Dit traject richt zich op managers die het werken aan de inhoud en het werken aan carrièreplanning en carrièremanagement graag combineren. Als werkvorm is gekozen voor een kleine groep van 4 á 5 personen om een veilige leeromgeving te kunnen bieden. 

De veranderende overheid
De Rijksoverheid van nu is echt anders dan de Rijksoverheid van vijf of tien jaar geleden. Er wordt al jaren op heel verschillende manieren gewerkt aan ‘kleiner, slimmer en beter’ en dat lijkt een trend die nog niet aan zijn eind is. Die voortdurend veranderende omstandigheden vragen van medewerkers en management een bepaalde mate van onverstoorbaarheid, maar ook een hoge mate van flexibiliteit. Een loopbaan bij de Rijksoverheid verloopt niet langer vanzelfsprekend. Werk verdwijnt naar andere overheden en organisaties. Rollen en functies veranderen.

Profilering en positionering
Medewerkers en managers bij de Rijksoverheid hebben hart voor de publieke zaak. Hun aandacht ging primair uit naar die taak en niet zo zeer naar hun eigen belangen. Daarom zijn ze nauwelijks bezig geweest met de vraag 'Hoe profileer en positioneer ik me in dit systeem en daarbuiten?'. Profileren en positioneren is echter wel iets wat er tegenwoordig toe doet. Carrièreplanning en carrièremanagement zijn van belang om aan inhoudelijk interessante klussen en op een eigen manier aan de publieke zaak te kunnen blijven werken.

Periode:
Het programma duurt 5 maanden en start op 14 en 15 oktober 2014.

Kosten: € 4.560,00 excl. BTW per persoon. Er worden geen aparte locatiekosten in rekening gebracht.

Meer informatie
Rens Mensink 06-10039436 of Erwin van Baarle: 06-50602552.

pdf-icon Informatiebrochure Public Partners Executive Career Management

Facebook

Twitter