Organisaties vragen van medewerkers op alle niveaus dat zij doelbewust bij kunnen dragen aan ontwikkelingen in de organisatie en zelf richting kunnen geven aan hun carrière.

Succesvolle medewerkers blijven continu leren en ontwikkelen, denken vanuit ondernemerschap en authenticiteit en hebben – mede daardoor – een hoge marktwaarde.

Zij weten zij wat hun onderscheidende waarde is op de interne en externe arbeidsmarkt en kunnen dat vertalen naar een persoonlijk en herkenbaar merk.

 

Public Partners biedt loopbaanbegeleiding op maat aan, die helpt om succesvol te zijn op de in- of externe arbeidsmarkt en een bewuste keuze te maken voor een volgende carrièrestap. In een-op-een sessies begeleiden wij u concreet en discreet naar een positie die past bij uw kwaliteiten en ambitie.

 

Wij werken met een carrièrepiramide van vier lagen. De piramide is omgedraaid. Dat benadrukt het belang van een sterke branding, gebaseerd op persoonlijk leiderschap en een heldere kijk op uw vakmanschap, om een stevige positie in de organisatie en arbeidsmarkt te verkrijgen.

 

#loobaan

#carriere

#coaching

#persoonlijk leiderschap

#authenticiteit

#personal branding

carrière piramide

© 2018 Public Partners